Samarbeten

Mulle Meck byggger nya spel

Mulle Meck har under 2016 inlett ett fruktbart samarbete med det rysk spelutvecklingsföretaget Piu-Piu med säte i Vilnius, Litauen.

På deras hemsida kan du läsa mer om deras arbete och deras engagemang för att skapa roliga och lärorika spel för barn.  Följ dem på deras facebooksida PiuPiu - amazing educational apps for kids för aktuell information. Är du journalist, bloggare och vill ställa frågor om spelen eller behöver pressmaterial är det också till dem du ska vända dig.  

 

 

”Vill du samarbeta med Mulle Meck

Mulle Meck tycker om att berätta, lära ut och ha roligt.
Om du arbetar med något eller har produkter som ligger nära Mulle Mecks hjärta kanske vi kan göra något tillsammans.
Exempel på aktuella och tidigare samarbeten:
Järvastaden, Hudiksvalls kommun, August Abrahamssons stiftelse och Nääs slott, Hjelms förlag och Miki. Kontakta Mulle Meck

När du mejlar till info@mullemeck.se lämnas inga e-mailadresser, telefonnummer eller andra adresser ut till någon annan. Din adress stannar hos Mulle Meck.

 

Bli barnsupporter med Mulle Meck

Mulle Meck, upphovsmännen och Berghs förlag stöder Barncancerfonden genom att skänka böcker till försäljning och genom insamlingar i samband med Mulle Mecks framträdanden på mässor och event.

Ett stort tack till alla som köper böcker som säljs till förmån för Barncancerfonden eller stoppar en slant i insamlingsbössan vid sådana tillfällen.